Meerdaagse specialisaties2023-04-13T10:34:10+02:00

Meerdaagse specialisaties

Gun jezelf de tijd.
Gun jezelf meer jezelf!

Nanny den Exter

Zweiersdal yogaspecialisaties

Meerdaagse bijscholingen voor professionals

Wat is het heerlijk als het je lukt om de tijd ervoor te nemen. Om in jezelf te investeren en jezelf als professional en als mens te blijven ontwikkelen. Voor jou heeft Zweiersdal Bijscholingen enkele specialisaties georganiseerd. Met deskundige, inspirerende en ervaren opleiders. Die weten waarover zij spreken en dat wat zij brengen hebben doorleefd. Van zo iemand wil je leren!

Ons aanbod

Leren met je lijf, met je leven!

Herstel-Yoga bij kanker – Peter Haima: tiendaagse specialisatie

Er is een groeiende belangstelling voor yoga als ondersteuning bij de behandeling en genezing van kanker. Deze belangstelling is er zowel van mensen met kanker als artsen en yogadocenten. Yoga bij kanker is niet hetzelfde als de diverse yogavormen die worden beoefend door ‘gezonde’ mensen. Daarom dien je als yogadocent die mensen met kanker begeleidt hiervoor goed opgeleid te zijn. Deze gespecialiseerde vorm van yoga noemen we daarom ‘Herstel-Yoga bij kanker en chronische ziekte’. In deze specialisatie ontwikkel je de benodigde kennis en kunde om mensen met kanker te kunnen begeleiden.

Bekkenbodem yoga olv Janine Himpers (vijfdaagse specialisatie)

Als yogadocenten kunnen we een belangrijke rol vervullen voor vrouwen als het gaat om voorkomen en verhelpen van problemen met de bekkenbodem en het doorbreken van dit taboe. Vaak is er namelijk wel iets aan te doen of kun je de klachten drastisch verminderen.

Ga naar de bovenkant