FAQ items aan het laden...
Meerdaagse specialisaties2022-02-18T17:14:17+01:00

Zweiersdal yogaspecialisaties

Meerdaagse bijscholingen voor professionals

Wat is het heerlijk als het je lukt om de tijd ervoor te nemen. Om in jezelf te investeren en jezelf als professional en als mens te blijven ontwikkelen. Voor jou heeft Zweiersdal Bijscholingen enkele specialisaties georganiseerd. Met deskundige, inspirerende en ervaren opleiders. Die weten waarover zij spreken en dat wat zij brengen hebben doorleefd. Van zo iemand wil je leren!

Ons aanbod

Leren met je lijf, met je leven!

16 t/m 20 juli – Eric Staals – Uitlijnen en gedragen worden (vijfdaagse zomercursus)

Van 16 tot en met 20 juli kun je meedoen aan deze zomercursus door Eric Staals. Het is een verdiepende, leerzame en tegelijk ontspannen manier om een zomerweek door te brengen. Eric is een inspirerende docent die erin slaagt veel rust en energie te brengen in zijn lesdagen en Oosterbeek is een geweldige omgeving om er voor jezelf een weekje yogaretraite van te maken.

Herstel-Yoga bij kanker – Peter Haima: tiendaagse specialisatie

Er is een groeiende belangstelling voor yoga als ondersteuning bij de behandeling en genezing van kanker. Deze belangstelling is er zowel van mensen met kanker als artsen en yogadocenten. Yoga bij kanker is niet hetzelfde als de diverse yogavormen die worden beoefend door ‘gezonde’ mensen. Daarom dien je als yogadocent die mensen met kanker begeleidt hiervoor goed opgeleid te zijn. Deze gespecialiseerde vorm van yoga noemen we daarom ‘Herstel-Yoga bij kanker en chronische ziekte’. In deze specialisatie ontwikkel je de benodigde kennis en kunde om mensen met kanker te kunnen begeleiden.

Skeletal Breathing Yoga – Yvonne Esser – specialisatiecursus (elf dagen)

Skelet Breathing Yoga is een nieuwe benadering van yogabeoefening. De methode verlegt de focus van het ‘juist’ uitvoeren van de yogahouding naar het voelen vanwaar de beweging als vanzelf ontstaat. In plaats van instructies te geven wordt het lichaam uitgenodigd om in beweging te komen. Daarbij benut je de natuurlijke bewegingsmogelijkheden van het skelet, waarbij je de bewegingen van het hele lichaam volgt en de samenhang van alle delen ontdekt. In deze elfdaagse specialisatie leer je hoe jij als yogadocent met deze techniek kunt werken.

Ga naar de bovenkant