Evelien Van Straaten
Inschrijven

10 april | Evelien van Straaten

Met Mindfulness je Yogabizz runnen

Uitdagingen voor de yogadocent

Vaak worden we een yogadocent vanuit onze betrokkenheid met yoga. We zijn zelf geïnspireerd geraakt en besluiten dat te gaan delen met anderen. Hoe mooi is dat. Dan volgen er ook uitdagingen. Thema’s waar je mee te maken kunt krijgen zijn bijvoorbeeld: Hoe kom je steeds weer aan inspiratie voor je lessen? Hoe ga je om met je eigen gevoelens tijdens de lessen die je geeft? Hoe ga je om met de deelnemers, met de groep, met storingen en thema’s die spelen? Hoe ontwikkel je een zakelijke blik? Hoe kom je aan voldoende yogi’s? Hoe ga je om met yogi’s die niet kunnen betalen? Hoe kun je een Yogaretreat organiseren? Deze bijscholing helpt je: Je yogastudio runnen op een mindful manier en mindfulness in je les te verweven.

Mindfulness als basis

We starten de dag met een Mindful yogales en behandelen de Mindfulness fundamenten. Deze fundamenten vormen de basis voor het mindful runnen van je yoga business. Na inventarisatie van uitdagingen, onderzoeken we hoe mindfulness hierin een belangrijke rol kan gaan spelen. We sluiten af met Yin Yogales & meditatie.

Evelien van Straaten

Evelien begeleidt sinds 1985 mensen in ontwikkeling. Zelf ontwikkelde ze zich van psychomotorisch therapeute via leidinggevende in het onderwijs tot mindful trainer/herstelcoach en yin yoga docente. Ze geeft wekelijks mindful yogalessen in yogaschool Zweiersdal die ze sinds begin 2019 runt. Samen met 9 andere docenten biedt ze een gevarieerd programma van lessen en workshops. Sinds 2020 verzorgt ze in samenwerking met Peter Haima herstelyoga voor mensen met gezondheidsklachten. Elk jaar geeft Evelien de 8-weekse mindfulnesstraining en organiseert ze bijzondere workshops in Oosterbeek, op Vlieland en in Portugal.

Datum: Zaterdag 10 april 2021.
Tijd: 10.30 -16.30 uur.
Kosten:  € 95,- excl. 21% btw.
Door VYN erkend met 5 punten
Aantal deelnemers: maximaal 10.
Sluitingsdatum van opgave 22 maart 2021

De deelnemers ontvangen begeleidend materiaal in de vorm van een syllabus of krijgen inhoudelijke informatie per e-mail.

Inschrijven
meer eendaagse bijscholingen