29 oktober| Lilian Kluivers

In deze bijscholing voor yogadocenten duiken we naar binnen en maken een verbinding tussen theorie en praktijk. We focussen op de yin-meridianen (Long, Nieren, Lever, Hart, Hartbeschermer en Milt) en ervaren het proces in persoonlijke ontwikkeling dat deze meridianen vertegenwoordigen.  We maken niet alleen een reis náár deze meridianen, maar ook dóór deze meridianen. In de meridiaanstrekkingen onderzoek je wat jouw meridianen je te vertellen hebben.  Misschien ervaar je spanning in sommige houdingen en kom je erachter wat de oorzaak is. Mogelijk ontdek je ook waarom je zoveel rust en ruimte ervaart in andere houdingen.

Na deze dag heb je een dieper gevoel bij deze meridianen en meer kennis over dit onderwerp. Sommige meditatieve delen van de dag worden begeleid met een drum of fluit.  Gedurende de dag zijn we spaarzaam met kruiden zoals salie voor aanwezigen met gevoelige longen.

Lilian Kluivers:  Lilian zet zich in om de wijsheid uit de oosterse geneeswijzen en energieleer toegankelijk te maken voor het dagelijks leven. Ze voltooide meerdere opleidingen in oosterse geneeswijzen en studeerde zowel Native American, als Keltisch sjamanisme.

Lilian Kluivers is auteur van

  • Do-In, tao yoga voor gezondheid en energie
  • Zwanger in Balans
  • De essentie van de Makkō-hō en de strekkingen van Masunaga
  • Reis mee naar de Adelaar

De opleiding die zij heeft opgericht, Do-In Academy, biedt leerjaren om de diepgang uit de oosterse geneeswijzen en energieleer eigen te maken en door te geven als docent, personal trainer en coach.  Zij heeft honderden mensen van alle leeftijden Do-In gegeven en met behulp van persoonlijke programma’s begeleid. Ook geeft zij geregeld lezingen en lessen op congressen en spirituele festivals.

Datum: zaterdag 29 oktober 2022
Tijd: 10.30-16.30 uur.
Kosten: € 98,- excl. 21% btw.
Door VYN erkend met 5 studiepunten voor leden
Aantal deelnemers: maximaal 16
Sluitingsdatum van inschrijving of annulering 8 oktober

De deelnemers ontvangen begeleidend materiaal in de vorm van een syllabus of krijgen inhoudelijke informatie per e-mail.

Deel deze bijscholing met je vrienden.