25 maart 2023 | Jeanet Luth

Waarnemen via de weg van de vier Shins

Tijdens deze bijscholing leer je werken vanuit de vier verschillende manieren van waarnemen volgens de TCM (Traditional Chinese Medicine):

  • Mon Shin, vragen en spreken
  • Bo Shin, kijken en zien
  • Bun Shin, luisteren en horen
  • Setsu Shin, aanraken en voelen

Ruim 90% van de communicatie wordt non-verbaal ontvangen. Het lichaam liegt niet, gedachten zijn krachten en gevoelens hebben veel impact en dit alles beïnvloedt veelal onbewust de relatie en de verbinding met de ander en de groep. In deze bijscholing spelen we met en groeien we in bewustzijn van het effect van gebruik van de verschillende waarnemingsniveaus en technieken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de kracht van intentie, visualisatie, dissociëren, associëren en centreren. Super waardevol om toe te passen in het geven van coaching en lessen. Naast theoretische onderbouwing en voorbeelden, is er volop ruimte om te ervaren, te oefenen en praktijkvoorbeelden in te brengen en te toetsen.

Luchtig, inspirerend en meteen praktisch toepasbaar. Kom het ervaren!

Jeanet Luth Mijn motto: Think Big – Feel Good – Be Happy – Live Great
Gepassioneerd en betrokken geef ik ruim 15 jaar persoonlijke leiderschaps- en communicatietrainingen, coach ik kleine groepen en individuen op het gebied van werk, leven, de overgang, (liefdes) relaties en (gezond) bewegen.
Sinds 5 jaar ben ik internationaal gecertificeerd Do-In Yoga Teacher en Opleider. Bewustwording, innerlijke kracht, humor en eigenwaarde zijn in alles wat ik doe en overdraag sleutelbegrippen.  In september 2019 heb ik met plezier en succes mijn eigen ontwikkelde en verdiepende vijfweekse (online en offline) training ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’ gelanceerd. Inmiddels hebben vele vrouwen met enthousiasme deelgenomen. 

Link lezing naar ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’ gegeven tijdens de week van de overgang 2019

Ook ben ik co-schrijfster van het boek ‘Samen Zen: in 3 stappen een superrelatie’ wat de basis is van de online jaartraining WerkZeN voor leidinggevenden. Samen met mijn man en twee dochters woon met veel plezier ik in Nieuw-Vennep.

Datum: 25 maart 2023
Tijd: 10.30-16.30 uur.
Kosten: € 98,- excl. 21% btw.
Door VYN erkend met 5 studiepunten voor leden
Aantal deelnemers: maximaal 16
Sluitingsdatum van inschrijving of annulering 3 maart

De deelnemers ontvangen begeleidend materiaal in de vorm van een syllabus of krijgen inhoudelijke informatie per e-mail.

Deel deze bijscholing met je vrienden.