11 juni | John Tumulero en Daisy Tumulero

Chi Flow Yoga

In deze Chi Flow en Chi Power Flow Yoga worden yogahoudingen op een vloeiende wijze  aangeboden en met het ademritme verbonden. De bouwstenen van deze stijl komen uit diverse tradities (integraal). De kracht van de eenvoud komt hierin sterk naar voren.

Een zachte stroom van bewegingen

Chi Flow is heel zacht. Deze flow neemt je leerlingen mee naar hun gevoel en er ontstaat een balans in adem en beweging. Chi Power Flow is krachtiger met veel zonnegroet-achtige combinaties. Ook Chi (Power) Flow is gebaseerd op de filosofie van Patanjali: het tot rust brengen van de wervelingen van de geest.

De kracht van Chi Power Flow is anders

Verschil Chi Flow en andere Flowyoga vormen: de Chi Flow is niet echt te vergelijken met de andere flow of vinyasa vormen, daar de Chi Flow op een Tai Chi-achige manier aangeboden wordt. De diverse integrale houdingen bewegen mee op het ademritme. Wanneer de opgebouwde serie compleet is wordt je opgenomen in de flow, je wordt letterlijk de flow. Hierdoor laat je de drukte in je hoofd gemakkelijk los terwijl je ontspannen meebeweegt in de Chi Flow stroom. De kracht van de eenvoud komt ook sterk naar voren bij Chi Flow en Chi Powerflow. In Zwitserland op het yogacongres is deze yogastijl met veel enthousiasme ontvangen. Dit resulteerde in enorme groepen van wel 50 deelnemers.

John Tumulero

John geeft vanaf zijn 31e levensjaar al yogales, zijn eerste opleiding heeft hij gevolgd in Sittard Bij Yoga opleidingen Limburg. Hierna volgde John nog vele scholingen op het gebied van yoga, meditatie en natuurgeneeskunde.  Hij is naast yogadocent o.a. Natuurgeneeskundig therapeut, shiatsutherapeut en mindfulnes based cognitive therapy trainer. Ook heeft John een gedegen scholing in anatomie, fysiologie en pathologie gehad. Na een ernstig motorongeluk in 2011 is John zich gaan verdiepen in het mechanisme van chronische pijn. Hieruit is later deze mooie wetenschappelijk onderbouwde training uit voorgekomen. Zeven Jaar geleden is John gestart met Yogaopleiding Tsondru. Omdat we steeds dieper in de opleiding kwamen tot de basis van yoga, (de wortels) heten wij sinds 2018 Yogaroots Parkstad.  In december 2018 is de derde lichting erkende docenten afgestudeerd. John heeft op meerdere plaatsen gastlessen en bijscholing mogen geven o.a. op het yogacongres in Elspeet in 2018 (yoga en pijnvermindering) in 2017 in Zinal op het Europees congres (Chi Flow yoga) deze laatste vorm van yoga is door John zelf ontwikkeld.

Daisy Tumulero

Naast haar bezielde taak als opleider en yogadocente bij Yoga Roots Parkstad, werkt Daisy als psycholoog psychosomatiek in de specialistische GGZ met mensen met chronische pijnklachten. Daarnaast geeft ze yoga, meditatie en mindfulness in de zorg, bij bedrijven en aan particulieren. Daisy woont in het Limburgse heuvelland en is naast haar werk dol op muziek, natuur, haar 2 stiefzoons, haar katten en haar levenspartner John Tumulero (die je misschien al kent van o.a. Yoga en Pijnvermindering, Chi Flow Yoga en VYN-docentenopleiding Yoga Roots Parkstad).

Datum: zaterdag 11 juni  2022
Tijd: 10.30-16.30 uur.
Kosten:  € 95,- excl. 21% btw.
Aantal deelnemers: maximaal 16.
Erkend door VYN met 5 studiepunten voor leden.
Sluitingsdatum van inschrijving of annulering 23 mei 2022

De deelnemers ontvangen begeleidend materiaal in de vorm van een syllabus of krijgen inhoudelijke informatie per e-mail.

Deel deze bijscholing met je vrienden.